Viälskarfilm

Året var 2012 när fyra förvirrade vänner tog första klivet i resan mot deras dröm. Med en gemensam vision om att få skapa sin egen väg skapades senare bolaget som idag är iNDEPT AB.

Vi började med att producera musikvideos åt lidande konstnärer men jobbade oss aktivt snart in mot reklam och sociala medier.

Vi märkte alltmer hur stor vikt vi alla lade vid själva ryggraden i produktionen.

Vad är det vi producerar och varför?
Storytelling tog större och större plats i vår planeringsprocess och konceptet ”En historia är endast så bra som den blir berättad” föddes.

För visst är det så att vem som helst kan berätta en historia – men det är så mycket mer bakom en riktigt bra sådan.

Att skapa content som verkligen berättar någonting, stärker ditt varumärke och bär en kampanj är det vi allra helst sysslar med.

- What the future holds is yet to be told.
Niclassöhr
CREATIVE DIRECTOR
Vårt alldeles egna control freak. Niclas är loket på det metaforiska tåget som är vårt företag. Utan honom skulle vi alla springa omkring och inte veta varken upp eller ned.

När man älskar storytelling är det svårt att berätta en dålig historia, vilket passar hans roll som Creative Director perfekt. Han har orimligt mycket tankar och idéer som han gärna delar med sig av till den som är närmast. På både gott och ont.
Planering
Regi
Kundkontakt
SNACKPÅSE
AdamLjung
DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
Vårt kreativa geni. Adam är hjärnan bakom det faktiska skapandet och har ögat för kompositionen som lämnar våra kunder förstummade.
För att beskriva det enkelt:
Om Adam skulle varit Romeo så skulle filmning och redigering vara hans Julia.

Med en otroligt mixad och bred erfarenhet är inget projekt för stort eller för litet. På fritiden fortlöper kreativiteten men i stället i musikskapandets värld.
Filmare
Klippare
Kreatör
Musiker
MånsNyström
ART DIRECTOR
Vårt tekniska ljushuvud. Måns är praktexemplet på vad man brukar antyda som ”en vandrande google”.
Han har en brinnande passion för film och redigering med spetskompetens inom ljussättning och praktiska specialeffekter.

Med lång och utförlig erfarenhet från konsultuppdrag är han en sylvass projektledare med många sidospår. På fritiden är det Zelda, blommor och bergsklättring som gäller.
Filmare
Klippare
Kreatör
Klätterapa
ViktorTorelli
LJUDPRODUCENT
Vår ljudnisse. Viktor är en allt-i-allo när det det kommer till ljudproduktion.
Vi brukar säga att ljudbilden är minst 50% av produktionen i sig och han lever upp till förväntningarna varenda gång.

Man måste ibland skicka hem honom motvilligt då fritiden hans även den spenderas i studion där han fokuserar på sina egna hobbyprojekt. Det sägs att när han ställer sig i mikrofonbåset så sjunger änglarna i takt.
Ljudtekniker
Musikproducent
Foley
Sångfågel

låt oss skapa
framgångsrik content tillsammans

TEL +46 73 69 10 015
ADRESS Sigurdsgatan 7D, 721 30 Västerås