Viälskarfilm

iNDEPT är ett produktionsbolag som grundades 2012. När det kommer till att producera film har vi har skyhöga ambitioner och vi strävar ständigt efter utveckling och nya utmaningar. Vi arbetar på en mycket hög och professionell nivå och tillsammans med vårt brinnande intresse så har du en oslagbar kombination. Utöver det höga produktionsvärdet så lägger vi mycket vikt på kundbemötande och vi gör allt för att du som kund ska känna dig nöjd genom hela processen. 

Vi älskar storytelling och vill gärna ta fram det där lilla extra i din kampanj för att förtydliga ditt budskap på ett snyggt sätt. Med ett oerhört kreativt team hjälper vi er mer än gärna att forma och utveckla din idé för att ta den till en helt ny nivå.
Niclassöhr
CREATIVE DIRECTOR
Niclas är loket på det metaforiska tåget som är vårt företag. Han är nordens största control freak och kan hantera många bollar i luften samtidigt. Utan honom skulle vi springa omkring som yra höns och inte veta vad som är upp eller ned.

När man älskar Storytelling är det svårt att berätta en dålig historia, därför passar Niclas perfekt som vår Creative Director. Han har mycket tankar och idéer och delar gärna med sig av dom till den som är närmast.
Planering
Regi
Kundkontakt
SNACKPÅSE
AdamLjung
MEDIAPRODUCENT
Adam är vårt kreativa geni. Han är den som skapar produktionerna som lämnar våra kunder förstummade. Film och redigering är hans passion och det färgar av sig starkt i slutprodukterna.

Med en otroligt mixad och bred erfarenhet klarar han av allt från musikvideos till gigantiska robotmässor på andra sidan jorden. Fritiden hans spenderas i musikskapandets värld.
Filmare
Klippare
Kreatör
Musiker
MånsNyström
MEDIAPRODUCENT
Måns är vårt tekniska ljushuvud. Han är praktexemplet på vad man brukar antyda som ”en vandrande google”.
Han har en brinnande passion för film och redigering och har spetskompetens inom ljussättning och praktiska specialeffekter.

Med lång och utförlig erfarenhet i sina konsultuppdrag är han en sylvass kreatör med många sidospår. På fritiden gillar han att spela Zelda och se efter sina blommor & chiliplantor.
Filmare
Klippare
Kreatör
Gröna fingrar
ViktorTorelli
LJUDPRODUCENT
Vi brukar säga att ljudbilden är minst 50% av produktionen och är därför väldigt glada över att ha en så pass kreativ individ i vårt team.
Viktor är en allt-i-allo när det kommer till ljudproduktion. Han sätter igång dina tårkanaler i bröllopsfilmen såväl som han får dina nackhår att resa sig i skräckfilmen.

Den största delen av hans fritid spenderas i studion, pysslandes med sina hobbyprojekt framförallt i musikväg. Det sägs att när han ställer sig i mikrofonbåset så sjunger änglarna i takt.
Ljudtekniker
Musikproducent
Foley
Sångfågel

låt oss göra
film & musik tillsammans

Vi tar kostnadsfritt fram en offert anpassad för ditt projekt.
Redo att prata?
TEL +46 73 69 10 015
ADRESS Sigurdsgatan 7D, 721 30 Västerås