vi älskar storytelling

Vår främsta glädje och styrka grundar sig i storytelling. För visst är det så, att vem som helst kan berätta en story - men det ligger så mycket mer bakom en riktigt bra sådan.

Sedan urminnes tider har människan berättat historier och vi insåg att det någonstans måste ha börjat runt lägerelden. Sagor, spökhistorier och legender.
Lägerelden får därför avbilda symbolen i vår logotyp. Den representerar oss och vår styrka.

Att skapa content som verkligen berättar någonting, som stärker ditt varumärke och bär en kampanj är någonting vi gjort sen 10 år tillbaka, de är det vi allra helst sysslar med.
Niclas Söhr poserar fritt
Niclas söhr
CREATIVE DIRECTOR
Vårt alldeles egna control freak. Niclas är loket på det metaforiska tåget som är vårt företag. Utan honom skulle vi alla springa omkring och inte veta varken upp eller ned.

När man älskar storytelling är det svårt att berätta en dålig historia, vilket passar hans roll som Creative Director perfekt. Han har orimligt mycket tankar och idéer som han gärna delar med sig av till den som är närmast. På både gott och ont.
Adam Ljung
DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY
Vårt kreativa geni. Adam är hjärnan bakom det faktiska skapandet och med kameran i handen har han ögat för kompositionen.
Han brukar beskriva redigering som ett pussel, och med en uppmärksamhet för detaljer och stor noggrannhet löser han det alltid.

Adam har en otroligt mixad och bred erfarenhet och inget projekt är för stort eller för litet. På fritiden fortlöper kreativiteten men i stället i musikskapandets värld.
Adam Ljung ler stort
Måns Nyström poserar glatt
Måns Nyström
ART DIRECTOR
Vårt tekniska ljushuvud. Måns är praktexemplet på vad man brukar antyda som ”en vandrande google”.
Han har en brinnande passion för film och foto med spetskompetens inom ljussättning och jobbar mest idag med den kreativa planeringen.

Med lång erfarenhet från konsultuppdrag är han en sylvass projektledare med många sidospår. På fritiden är det Zelda, blommor och bergsklättring som gäller.
Viktor Torelli
LJUDPRODUCENT
Vår ljudnisse. Viktor är en allt-i-allo när det det kommer till ljudproduktion.
Vi brukar säga att ljudbilden är minst 50% av produktionen i sig och han lever upp till förväntningarna varenda gång.

Man måste ibland skicka hem honom motvilligt då fritiden hans även den spenderas i studion där han fokuserar på sina egna hobbyprojekt. Det sägs att när han ställer sig i mikrofonbåset så sjunger änglarna i takt.
Viktor Torelli flirtar med kameran

Vi berättar din story